Ekran dotykowy po angielsku

GASTRO POS jest programem, który idzie na mocną i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak niezwykle atrakcyjny organizm na zbytu gastronomicznym zajmuje się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w sztuki kelnerom natomiast tymże jednym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych oraz długotrwałych szkoleń, i niezwykle łatwa metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z wielką gamą funkcji, znacznie doskonale sprawdzi się w nie wyłącznie w niskim, pojedynczym lokalu, ale zarówno w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom i modułom GASTRO POS jest wyjątkowo elastycznym systemem, jaki wejdziemy na placu. W relacji od profilu lokalu, albo stanowi więc bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najkorzystniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy jak i owocu jaki generuje. W relacje od stanowiska, można także ustalić widok opcji tak, by był on przystosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, pracodawca ma dostęp do całych możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty domu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do osobistych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w dowolnym elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z organizmami hotelowymi i narzędziami do ćwiczeń specjalnych.